Nog steeds Burpengary - Reisverslag uit Burpengary, Australië van Sandy Wassink - WaarBenJij.nu Nog steeds Burpengary - Reisverslag uit Burpengary, Australië van Sandy Wassink - WaarBenJij.nu

Nog steeds Burpengary

Door: sandywassink

Blijf op de hoogte en volg Sandy

06 Juli 2010 | Australië, Burpengary

Weinig nieuws onder de zon. Even een kort verhaaltje over wat we momenteel doen en wat me bezig houdt.
Het weer is hier uitstekend voor de winter. Het is 20 a 21 graden. Afgelopen 2 dagen zonnig en vandaag wisselend zonnig en bewolkt. De nachten daarentegen zijn berekoud. De mormale vrouwelijke kwalen. Koude neus, koude voeten en koude hadden. En tja dan is slapen er voor mij niet bij. Paar maal de halve nacht wakker gelegen. Afgelopen nacht goed geslapen. Had een zeer charmante pyama van mams geleend en dubbele paar sokken aan. Tja en toen dreef ik weer mn bed uit. De gulden middenweg moet ik nog uit zien te vinden. En als je dan s nachts toch wakker ligt dan spookt er van alles weer door je hoofd. Alle spullen hier in huis brengen toch weer herinneringen naar boven. Vandaag ben ik nar het schuurtje van mn vader geweest en het is net of ik die man daar nog kan voelen. Al zijn gereedschap zo keurig opgeborgen en netjes op haken gehangen. Alsof ie even een boodschap doen is en zo weer terug komt. Helaas de realiteit is anders...

Maar goed, gisteren ben ik met de meiden naar het winkelcentrum in Burpengary gewandeld. Klein stukje volgens Ed( mn favoriete buurman van mams). Donders ik was al gebroken toen ik er aan kwam. Toen nog winkelen en weer terug. En Cait en ik maar klagen!! Eileen de echte die-hard vond ons mar aanstellers!! Omdat het winter is, dacht ik dat insmeren niet nodig was. Fout!!!! Ik ben dus verbrand. Zelfs in de winter is de zonsterkte hier in Qeeunsland optimaal!!

Vandaag is mijn Auntie Ruth terug gebracht naar hetzelfde park als waar mijn moeder woont, door haar zoon Ian( mijn favoriete neef( ik heb nogal wat favorieten!!)) Het was super om Ian te zien. Ian heeft kanker en heeft nog max 12 maanden te leven. Volgende week komen hij en zn vrouw Chery weer langs en ik hoop dat wij nog tijd kunnen vinden om hen op te zoeken in Casino. Ian heeft een ontzettend gave kar onder zijn kont!! Een Ford Falcon V8!! Dat ding kan 260 km per uur!!! Ik moest natuurlijk even onder de motorkap gluren en dat ziet er gaaf uit!! Hopelijk mag ik nog een ritje met die kar maken!!!

Morgen gaan we naar Sydney voor een dag of 6. Hopelijk lukt het me om nog wat te schrijven. Want met mijn alzheimer problemen ben ik het na een paar dagen al kwijt :)

• 07 Juli 2010 - 19:29

Greet:

hoi hoi sandy en kids
    kan het me haast niet voorstellen dat het bij jullie winter is :D
    hier loopt het alweer aardig tegen de 30 graden aan :S
    jij kan niet slapen van de koude nachten ik niet van de hete nachten.
    heel veel plezier in sydney en ik wacht je volgende verhaaltje weer af erg leuk om te lezen :D
    groetjes greet

• 09 Juli 2010 - 13:09

Henk:

Jouw mailbox staat al op 300 mailtjes, maar verder gaat alles goed :-)

Leuke verhalen schrijf je, grappig om nu eens aan de andere kant te zitten.

Veel plezier!